Marketing cadeau voor nerds op kantoor

15 originele marketing cadeaus voor collega’s

Een cadeau zoeken voor een marketing collega kan best lastig zijn. Je wilt natuurlijk een origineel cadeau vinden voor op kantoor of iets wat bij de eigenzinnige persoonlijkheid van je collega past. Een origineel kantoor cadeau vinden kan een hele oplage zijn.

Wil je een marketeer op zijn verjaardag verrassen met een leuk cadeau? Of gaat die marketing collega weg? Of zoek je voor de kerst of sinterklaas een geschikt cadeau? Maak je geen zorgen. Ik heb een lijst van 15 cadeaus samengesteld met marketeers in gedachten om je cadeaujacht een beetje gemakkelijker te maken.

1) Koffiemok

Je dag begint pas goed met een lekker bakkie koffie (of in mijn geval; thee). Of je nu in de auto onderweg bent en weer in de file beland, of in de trein op de volgende halte zit te wachten, heb je tenminste je favoriete drankje bij de hand zonder dat je bang moet zijn dat je morst.

2) Abonnement op premium Versies

Geef je favoriete marketing collage een abonnement op zijn favoriete tools, online opslagruimtes of muziek. Zo heb je cadeaubonnen voor Spotify Premium, Dropbox Plus of iTunes.

 

3) Herbruikbare waterfles

De Dopper kennen we natuurlijk allang. De meeste bedrijven gebruiken het ook als merchandise, omdat ze er zo gemakkelijk een logo op kunt laten maken. Ik heb er inmiddels al drie in mijn verzameling en ik vind het tijd voor iets anders. Deze waterfles hieronder is net wat meer uniek en naar mijn mening ook een stuk mooier.

 

4) Mok

Een goede mok mag op kantoor niet ontbreken. Je kunt het gebruiken om van je thee of koffie te genieten of gebruiken als pennenhouder. Zo’n mok kan nogal cliché zijn, maar als je een typische quote vind die echt bij je collega past, kan het eigenlijk niet fout gaan.

5) Business card houder

Bij een afspraak met een externe partij wil je natuurlijk je business card bij de hand hebben. En in plaats van zo lang in je werktas te moeten graaien in de hoop nog ergens een verdwaalt kaartje te kunnen vinden, heb je met deze houder zo een business card in je hand.

6) Bullet Journal notitieboek

Voor degene die net zoveel van lijstjes houden als ik, is een bullet journal een schot in de roos. Het is een leeg notitieboek met gestippeld papier waar je je creatief op uit kunt leven. Ga old school aan de slag met pen en papier en maak lijstjes, plannen of een andere creatie.

 

7) Draadloze lader voor je telefoon

Marketeers zijn altijd online. Altijd. Dan kan het gebeuren dat de batterij van je iPhone sneller leeg loopt dan je zou willen. Met deze draadloze telefoonlader heb je geen last van kabels als je je mobiele telefoon wilt opladen. Je legt het apparaat er gewoon op, even wachten, en voilà: een opgeladen telefoon.

 

8) Ecosysteem in fles

Als er nog ruimte over is op het bureau zou je erover na kunnen denken om een ecosysteem in een fles te geven. Dat is een afgesloten pot of fles waar 1 of meerdere planten in staan. De plant heeft geen verzorging nodig, doordat ze leven op gerecycled water, zuurstof en voedingstoffen.

 

9 Fidget Cube

Stress op het werk kennen we allemaal wel. Nu heb ik zelf van meerdere mensen gehoord dat een Figdet Cube je laat ontspannen. Je hebt dan even iets om handelen om mee te friemelen. Als je collega dus altijd met een pen aan het spelen is of constant op de tafel tikt, is dit wellicht het perfecte cadeautje.

10) Noise-Cancelling koptelefoon

Je kent het wel, een kantoor vol met pratende, overleggende of bellende collega’s. Als je dan een tekst moet schrijven of iets anders moet doen wat een portie concentratie vergt, kan dat moeizaam verlopen. Met een noice-cancelling koptelefoon hoor je geen omgevingsgeluiden meer en kan je je favoriete muziek opzetten en eindelijk productief zijn. Ook lekker voor onderweg als je in een overvolle, drukke trein zit trouwens. 😉

 

11) Tickets voor events

Als marketeer wil je je graag blijven ontwikkelen. Gelukkig worden er een heleboel evenementen en trainingen georganiseerd waar je genoeg kunt leren, zoals die van Emerce, IMU, etc. Een ticket kun je ook aan je collega of werknemer cadeau doen. Of ga gewoon gezellig samen.

 

12) Tile sleutelhanger

Als marketeer kan je het druk hebben, en als je hoofd dan even vol is, is de kans dat je je sleutels niet meer kunt vinden groter dan normaal. Met deze Tile sleutelhanger zorgt ervoor dat je je sleutelbos, of iets anders wat je telkens kwijt raakt, terug kunt vinden.

13) Marketing boek

Marketeers houden graag hun kennis up-to-date. Dan is het af en toe leuk om je marketing collage een goed marketing boek cadeau te doen. Voor elke discipline zijn er wel boeken te vinden: copywriting, social media, neuromarketing, etc.

 

14) Mobiele standaard

Laat je mobiel niet meer op je bureau slingeren en zet het apparaat gewoon in deze mobiele standaard. Je bureau lijkt netter en je houdt meteen alle inkomende berichten in de gaten.

15) Smartphone houder voor op de fiets

Sinds 1 juli 2019 mag je geen elektronische apparaten vasthouden op de fiets. Dus geen mobiele telefoons, navigatiesystemen, tablets of muziekspelers. Maar hoe luister je je favoriete marketing podcast dan als je naar huis aan het trappen bent? Maak je mobiele telefoon gewoon vast aan deze smartphone houder en klik gewoon op ‘play’.

 

Ps: In deze blog worden affiliate links gebruikt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *