Website Migratie: Verhuizen in 4 fasen

Een van de meest ingewikkelde en moeilijkste dingen met betrekking tot SEO is voor mij toch echt een succesvolle website migratie. Tevens is het ook een van mijn favoriete dingen om te doen; er komt zoveel bij kijken en dat maakt het een echte uitdaging. Maar vanaf het begin tot het einde kan het best oplopen tot een groot project. En alleen met een goed stappenplan verhuis je de website pas met succes. Er komt namelijk heel wat bij kijken wanneer je je website overzet naar een ander cms, domeinnaam of server. 🙂

Lees meer

15 originele marketing cadeaus voor collega’s

Een cadeau zoeken voor een marketing collega kan best lastig zijn. Je wilt natuurlijk een origineel cadeau vinden voor op kantoor of iets wat bij de eigenzinnige persoonlijkheid van je collega past. Een origineel kantoor cadeau vinden kan een hele oplage zijn.

Wil je een marketeer op zijn verjaardag verrassen met een leuk cadeau? Of gaat die marketing collega weg? Of zoek je voor de kerst of sinterklaas een geschikt cadeau? Maak je geen zorgen. Ik heb een lijst van 15 cadeaus samengesteld met marketeers in gedachten om je cadeaujacht een beetje gemakkelijker te maken.

Lees meer